Thursday, January 11, 2007

Eerste teken van leven!

Hallo lieve blogbuiskinderen. Na een voorspoedige reis zijn we allen gisteren veilig aangekomen in Toronto. De vlucht van Amsterdam naar Washington was saai maar comfortabel. Na de nodige strubbelingen bij de Amerikanen (zeer lange rijen en appels meenemen is sehr verboten volgens de douanier met de hond). Ook het wachten op Washington was een lange zit. De vlucht van Washington naar Toronto vond plaats met een zeer klein vliegtuigje (+/- 50 stoelen met 1 stewardess), wat ons het idee gaf van een prive-jet. Gelukkig waren we nog geen anderhalf uur onderweg. De Canadese douane was no problem, binnen 10 minuten klaar. (Per ongeluk) zwartrijdend met de bus en metro bereikten we daarna rond een uur of 11 lokale tijd het Canadiana hostel in Toronto.

Een goede nachtrust later liepen we de volgende ochtend om een uur of half 9 van het hostel naar het station, waar we mooi op tijd waren voor de trein naar Montreal. Om half 3 's middags kwamen we daar aan. Na weer een half uurtje lopen door de frisheid (6 graden onder nul, gevoelstemperatuur nog een stuk lager) arriveerden we in ons hostel aldaar, de Auberge Alternative, een mooi hostel in downtown Montreal met een enorme lounge-achtige woonkamer/keuken, waar ik op dit moment dit verhaaltje aan het schijven ben.

De foto's zijn wel gemaakt, maar komen later!

2 comments:

Unknown said...

Heey,

al een beetje gewend aan de kou?? blijft het de komende tijd ong -6 of moeten jullie je gaan voorbereiden op nog erger?

K ben benieuwd naar de volgende verhalen!
x Laura

ps kan je niet veranderen dat je alleen met een account kan posten? drm staat er nu (denk k, kan t nog niet zien) studievereniging ofzo boven

Anonymous said...

Je kan nu ook anoniem posten, hij heeft nu denk ik de naam gepakt van je Gmail account (van Rontgenius dus).