Monday, January 22, 2007

Tweede introductiedag op het Michener

Maandagochtend om 10 uur mochten we ons melden voor wat meer formaliteiten en gezelligheden op het Michener Institute. Allereerst had iedereen een afspraak met zijn/haar begeleider. Ik heb nu een rooster voor de komende 2 maanden en een iets beter idee van wat ik nou eigenlijk ga doen in deze periode. Hierna hadden we een lunch met een aantal docenten en de CEO van het Michener (jaja, wij zijn belangrijke mensen). Er werd ook een groepsfoto gemaakt voor in het universiteitskrantje dus we worden ook nog eens beroemd hier.

Groepsfoto. Vlnr. Rein, Lian, ik, Vivian, Gerbert, Sanne, Daniƫlle en Anja.

Hierna moesten we een zogenaamde 'Mask-Fitting' ondergaan. Voor het geval dat er weer een SARS epidemie uitbreekt moet elke ziekenhuismedewerker zich een masker laten aanmeten. Dit masker moet perfect op je gezicht passen, anders heeft het geen zin. Ze testen dit door je het masker op te laten zetten en dan een soortvan ruimtehelm op he hoofd te zetten. Vervolgens wordt er een goedje in de ruimtehelm gespoten en als je dat niet ruikt is alles goed. Om dit echter goed te testen moet je diverse bewegingen uitvoeren zoals schudden met je hoofd, praten, overdreven ademen en bukken (10 keer). Een foto ter illustratie:

That's one small step for man...

Na deze absurde ervaring zijn we nog het
Eaton Centre in geweest, een werkelijk enorm 'shopping centre'. Hier komen wekelijks een miljoen bezoekers en het is daarmee de grootste toeristische attractie in Canada. Morgen (dinsdag) mag ik voor het eerst aan de slag in het ziekenhuis, ik ben erg benieuwd!

1 comment:

Unknown said...

Haha, leuke foto. Doe de CEO de groeten ;)