Thursday, February 1, 2007

Werken

Deze week was mijn eerste echter werkweek. Gelukkig is een typische werkweek 4 dagen van 9 tot +/- half 3. Gelukkig was er ook nog tijd voor een cultureel event, namelijk weer een bezoek aan de Toronto Raptors! Deze keer speelden 'we' tegen de Washington Wizards, de nummer 1 van dit moment van de eastcoast.

Vrijdag zijn we naar Toronto Island geweest en 's avonds naar het Royal Ontario Museum. Het eiland was koud en verlaten (wel een mooi uitzicht) en het museum was helaas niet erg bijzonder (tenzij je een fetish hebt voor opgezette vogels).


Zaterdag had ik samen met Danielle een cursus bloedprikken. Dit duurde de hele dag en aan het einde van de dag hebben we echt bloed geprikt! 's Avonds ben ik naar het Winter City festival geweest. Eerst was er een optreden van de dansgroep Kitonb en daarna trad de band The New Pornographers op.

2 comments:

Anonymous said...

Hey Maarten,
Ja wat zal ik eens zeggen!! Dat ziet er erg aantrekkelijk uit allemaal. Hou die fantastische werktijden in gedachten mocht je toch overwegen in Nederland te gaan werken. Wij hebben net werktijd uitbreiding gekregen!!
Nog heel veel plezier,
Suzanne vB. (AvL)

Anonymous said...

Hey Maarten,

Ziet er leuk uit daar! Hier in Australie is alles goed! Lekker weer, zonning klein windje erbij dus heerlijk!! Verder is t allemaal super leuk!!

We mailen Liefs Sigrid